Societat 29/06/2019

Detingut un home a Vilafranca del Penedès per un crim comès a Madrid

L'individu està presumptament relacionat amb la mort d'un altre home en un local d'oci

Efe
1 min
El Cesicat nega haver espiat polítics ni reclutat Mossos d'Esquadra per fer seguiment de personatges públiques

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut a Vilafranca del Penedès (Alt Penedès) un home presumptament relacionat amb un homicidi comès en un local d'oci de Madrid l'abril passat. Segons ha informat aquest dissabte la policia autonòmica, l'home –que va ser detingut en un control policial– tenia una ordre de detenció judicial per aquest fet i la Policia Nacional acabava de demanar una ordre europea de detenció.

El detingut, de 24 anys i nacionalitat espanyola, està relacionat –segons la policia– amb un homicidi a Madrid i va ser arrestat el 22 de juny passat en un control policial que es va muntar específicament a la carretera N-340 perquè hi havia indicis que el sospitós es movia pel Penedès.

Segons fonts policials, l'ordre de detenció emesa per un jutjat de Madrid està relacionada amb un crim, amb possible vinculació amb grups violents organitzats, en què un home va morir després de rebre un tret.

Quan va ser detingut en el control, dins el terme de Vilafranca del Penedès, l'home es va acreditar als agents amb una identitat falsa, però escorcollant el seu vehicle els agents van trobar el carnet d'identitat real del detingut, el nom del qual era el que constava en l'ordre de detenció.

Just el dia abans de detenir-lo, la Policia Nacional havia emès una ordre de detenció europea davant el risc que aquesta persona, considerada perillosa, pogués abandonar Espanya.

stats