SOCIETAT
Societat 07/05/2012

Uns 30 detinguts a Catalunya en una operació contra una xarxa de tràfic de dades

La Policia Nacional ha fet diversos registres a Catalunya, entre ells una oficina dels Serveis d'Ocupació i Treball (antiga Inem) de Badalona.

Efe
1 min
L'Oficina dels Serveis d'Ocupació i Treball registrada

BarcelonaLa Policia Nacional ha detingut a Catalunya prop de 30 persones en una operació que manté oberta a tot Espanya contra una xarxa dedicada al tràfic a gran escala de dades personals i empresarials.

Segons que han informat a Efe fonts pròximes a la investigació, en l'operació policial, dirigida per un jutge de Barcelona, la Policia Nacional ha fet diversos registres a Catalunya, entre ells en una oficina dels Serveis d'Ocupació i Treball (antiga Inem) de Badalona (Barcelonès).

L'operació, que continua oberta i sota el secret del sumari, ha permès desmantellar la xarxa, els integrants de la qual estan acusats dels delictes d'intrusisme professional, suborn, descobriment i revelació de secrets i blanqueig de capitals.

El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, i el director general de la Policia, Ignacio Cosidó, compareixeran davant dels mitjans de comunicació a les 13.45 hores a l'Escola de Policia d'Àvila per donar més detalls de l'operació.

stats