SUCCESSOS
Societat 20/12/2010

Operació contra la pedofília a Mollet i al Poble-sec de Barcelona

Els menors que apareixen a les imatges requisades durant l'operació conjunta entre Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil contra la pederàstia podrien haver patit abusos per part dels detinguts, segons fonts properes al cas. Les víctimes serien de diversos punts de l'Estat i Catalunya.

Acn
1 min

BarcelonaAquesta operació policial és un dels cops més importants contra la pederàstia i els detinguts formaven una xarxa molt perillosa que no només difonia i distribuïa arxius, sinó que la investigació també apunta que abusaven dels menors. En total, s'han registrat una vintena de domicilis arreu de l'Estat, dels quals pràcticament la meitat es troben a Catalunya. El cas es troba secret de sumari.

Els dos escorcolls més importants s'estan duent a terme en un habitatge situat al carrer Piquer del Poble Sec barceloní i en un altre domicili de Mollet del Vallès.

L'àmbit metropolità de Barcelona doncs tindria una de les branques més actives de la xarxa. Se sospita que des d'alguns d'aquests domicilis s'articulava una xarxa d'intercanvi de material pornogràfic infantil a través d'Internet. La investigació continua oberta i el cas es troba secret de sumari.

L'operatiu se centraria en la xarxa de persones a l'entorn de la pàgina web Protegenos.com, un portal amb més de 400 usuaris que presumptament tindria el servidor central a Barcelona.

El mateix mitjà assegura que entre els detinguts hi hauria homes i dones, i que alguns d'ells tindrien relació amb el món de l'educació o de l'oci infantil.

stats