Societat 25/03/2012

Dos detinguts pel robatori de 102 màquines de cafè per revendre-les com a ferralla

El detingut per delicte de furt era treballador de l'empresa que fabricava les màquines

Efe
1 min

BarcelonaUn home de 34 anys ha estat detingut a Barcelona com a presumpte autor del robatori de 102 màquines expenedores de cafè i suc que sostreia de l'empresa on treballava i que després revenia a un altre individu, també detingut, que les convertia en ferralla per revendre'n el material. Segons els Mossos d'Esquadra, el valor de les màquines sostretes supera els 127.000 euros.

La detenció es va produir després que agents de la policia autonòmica de paisà interceptessin el passat 14 de març una camioneta a l'interior de la qual van trobar una màquina de cafè, dues de sucs i diverses carcasses i peces de metall. Quan se'ls va preguntar per la procedència del material, un dels ocupants del vehicle, que es va identificar com treballador d'una empresa de fabricació d'aquest tipus de màquines, va explicar que s'havien venut perquè no funcionaven i anaven destinades al desballestament per obtenir ferralla.

Els agents van sospitar en veure que les màquines semblaven en bon estat. L'endemà, un equip d'investigació de Mossos es va posar en contacte amb el gerent de l'empresa, el qual els va explicar que el treballador no tenia cap autorització per vendre aquest tipus de maquinària, per la qual cosa va denunciar els fets. A més, va posar en coneixement de la policia que des del mes de desembre del 2011, quan s'havia fet l'últim inventari, li havien desaparegut 102 màquines per un valor de 127.119 euros.

stats