Societat 11/01/2012

El doble crim de l'Hospitalet de l'Infant, un atac de gelosia

Veïns i coneguts del detingut expliquen que la seva exdona, propietària del bar on es va produir l'atac, havia iniciat una relació amb una de les víctimes, que eren gendre i sogre

Acn
2 min

Hospitalet de l'InfantUn atac de gelosia sense control hauria estat el desencadenant del doble crim de l'Hospitalet de l'Infant, segons expliquen els veïns del poble i coneguts de l'autor de les ganivetades i de les mateixes víctimes.

El cas està sota secret de sumari i els Mossos d'Esquadra, que tenen l'atacant detingut, encara investiguen els fets i no donen cap detall sobre la pel·lícula dels fets ni sobre el mòbil de l'homicidi. Però les dades que aporta l'entorn dels implicats indiquen que l'exdona de l'homicida havia iniciat una relació sentimental amb una de les víctimes, un veí del poble d'uns 40 anys, i ho havia explicat al seu exmarit, amb el qual tenia tres fills, de 2, 3 i 6 anys.

Aquesta era la situació ahir a la nit, quan l'atacant i la víctima es van trobar al bar de la dona, El Racó de la Vila. Segons ha explicat una amiga de la família a l'Agència Catalana de Notícies (ACN), la dona hauria fet un petó al seu nou company sentimental davant del seu exmarit, i així s'hauria desencadenat l'atac d'ira. "Ella li va fer un petó i l'exmarit va entrar a la cuina del bar i en va sortir amb un ganivet a cada mà, totalment fora de si", explica aquesta coneguda dels implicats.

El primer de rebre les ganivetades hauria estat l'home de 40 anys. Tanmateix, segons ha explicat TV3, el seu sogre també era al bar i va intentar defensar-lo –al marge de la suposada relació de l'home amb una altra dona–, de manera que ell també va rebre aleshores les punyalades de l'atacant. Totes dues víctimes van morir a causa de la gravetat de les ferides, i un dels homes va rebre tantes ganivetades que fonts policials apuntaven que es pot tractar d'un cas d'acarnissament, que agreuja el delicte des del punt de vista jurídic.

El crim ha trasbalsat el municipi de l'Hospitalet de l'Infant i Vandellòs. L'Ajuntament ha decretat dos dies de dol en una junta extraordinària de portaveus dels grups polítics del consistori.

stats