Publicitat
Publicitat

CASTELLS

El documental sobre els Capgrossos de Mataró tanca el recorregut per Catalunya a Vilafranca

El film repassa els 15 anys de trajectòria de la colla mataronina. Properament, els lectors de l'ARA podran aconseguir el DVD amb el diari

El film '165 Regent Street', que radiografia els 15 anys de trajectòria dels Capgrossos de Mataró i la seva capacitat de superació arran de la mort d'una integrant de la colla castellera, culmina aquest diumenge el seu recorregut per Catalunya amb una projecció a Vilafranca del Penedès. Després del seu pas per una desena de localitats catalanes, el documental es podrà veure en un dels municipis on succeeixen algunes de les escenes importants. A l'acte de presentació hi intervindrà Sergi Valdé, president de la Coordinadora de Colles Castelleres i expresident dels Capgrossos, i Joan Salicrú, productor executiu del film, així com un representant dels Castellers de Vilafranca. L'obra ha estat dirigida per Òscar Fernández i Jordi Rovira, i l'ha produït Clack.

Després de la seva presentació el 15 de novembre a Mataró, el documental també s'ha projectat en locals de Barcelona, Caldes de Montbui, Esparreguera, Igualada, Reus, Sant Cugat del Vallès, Arenys de Mar i Tarragona. Enregistrada la tardor del 2011 a Londres, Vilafranca del Penedès, Tarragona i Mataró, '165 Regent Street' té una durada de 52 minuts, amb guió d'Efren Garcia i Ariadna Vázquez, auxiliats en el camp tècnic per Marc Giner i Lluís Maymó. La música va a càrrec de Gustavo Legido.

Properament, els lectors de l'ARA podran aconseguir aquest DVD amb el diari.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de