CASTELLS
Societat 16/06/2012

El documental sobre els Capgrossos de Mataró tanca el recorregut per Catalunya a Vilafranca

El film repassa els 15 anys de trajectòria de la colla mataronina. Properament, els lectors de l'ARA podran aconseguir el DVD amb el diari

Ara
1 min
Un instant del documental '165 Regent Street'

BarcelonaEl film '165 Regent Street', que radiografia els 15 anys de trajectòria dels Capgrossos de Mataró i la seva capacitat de superació arran de la mort d'una integrant de la colla castellera, culmina aquest diumenge el seu recorregut per Catalunya amb una projecció a Vilafranca del Penedès. Després del seu pas per una desena de localitats catalanes, el documental es podrà veure en un dels municipis on succeeixen algunes de les escenes importants. A l'acte de presentació hi intervindrà Sergi Valdé, president de la Coordinadora de Colles Castelleres i expresident dels Capgrossos, i Joan Salicrú, productor executiu del film, així com un representant dels Castellers de Vilafranca. L'obra ha estat dirigida per Òscar Fernández i Jordi Rovira, i l'ha produït Clack.

Després de la seva presentació el 15 de novembre a Mataró, el documental també s'ha projectat en locals de Barcelona, Caldes de Montbui, Esparreguera, Igualada, Reus, Sant Cugat del Vallès, Arenys de Mar i Tarragona. Enregistrada la tardor del 2011 a Londres, Vilafranca del Penedès, Tarragona i Mataró, '165 Regent Street' té una durada de 52 minuts, amb guió d'Efren Garcia i Ariadna Vázquez, auxiliats en el camp tècnic per Marc Giner i Lluís Maymó. La música va a càrrec de Gustavo Legido.

Properament, els lectors de l'ARA podran aconseguir aquest DVD amb el diari.

stats