Un 20% d'ocupació en els TGV a França en els deu primers dies de la connexió

Des que el 15 de desembre es va posar en marxa el servei d'alta velocitat directe entre França i Espanya ha tingut 8.142 passatgers, i la línia més utilitzada ha sigut la de Barcelona-París

Durant la primera setmana en funcionament, un total de 8.142 persones han utilitzat els serveis d'alta velocitat entre França i Espanya. Això suposa un 20% aproximat de les places disponibles, sense comptar els usuaris que no han creuat la frontera, és a dir, els que han fet el trajecte Barcelona-Girona o París-Montpeller, fent servir els trens directes.

D'aquests més de 8.000 passatgers, 1.641 corresponen a la connexió Barcelona-París, cosa que la converteix en la línia més utilitzada.

Pel que fa a la resta serveis, durant aquests primers dies un total de 1.324 persones s'han desplaçat entre Barcelona i Perpinyà, seguit de Barcelona-Montpeller, amb 1.192 viatgers, i de Barcelona-Narbona, amb 665.

En aquest període, altres connexions molt sol·licitades han sigut Figueres-París, amb 426 viatgers; Figueres-Perpinyà, amb 180; Girona-París, amb 140, i Girona-Perpinyà, amb 130 clients.