Societat 08/05/2018

El Don Joan estafador ara fuig de la premsa

Albert Cavallé no ha volgut declarar davant un jutge per una de les denúncies i no ha comparegut a una altra citació pendent

E.b.
2 min
Albert Cavallé, amb un casc i escapant-se dels periodistes a l'entrada dels jutjats de l'Hospitalet de Llobregat

BarcelonaL'home que acumula desenes de denúncies per haver estafat noies a qui seduïa, Albert Cavallé –més conegut com el Don Joan estafador–, ha arribat avui dimarts a fugir literalment de la premsa quan ha atès una citació del jutjat número 5 de l'Hospitalet aquest matí. Tal com es pot veure al vídeo, ha anat als jutjats amb un casc, no ha respost cap pregunta dels periodistes i quan n'ha sortit fins i tot s'ha posat a córrer. Ha fugit fins a una moto que l'esperava per anar-se'n corrents del lloc.

L'actitud de Cavallé avui contrasta amb la d'ahir, quan va sortir del calabós del jutjat arran d'una detenció per una altra incompareixença als jutjats. Ahir no va tenir cap problema per atendre els periodistes i declarar-se innocent, i fins i tot per deixar-se fer fotografies a cara descoberta. Va declarar a aquest diari que continua fent servir webs i aplicacions de cites per conèixer noies i que ara lligava més que mai gràcies a la premsa.

Cavallé no ha volgut respondre a les preguntes del jutge de l'Hospitalet de Llobregat, segons han confirmat a l'ARA fonts amb accés a la declaració, i tampoc ha atès una altra citació que tenia avui mateix al jutjat d'instrucció número 32 de Barcelona. El jutjat de l'Hospitalet l'investiga per haver estafat mil euros a una noia i per haver-se quedat –per revendre'ls– dos telèfons mòbils d'alta gamma que li hauria fet comprar a terminis.

Albert Cavallé, a l'entrada dels jutjats de l'Hospitalet de Llobregat

Segons fonts pròximes a les víctimes, Cavallé acumula una quarantena de denúncies –disset les duu el mateix advocat–, no només de noies seduïdes que asseguren que les va enganyar, sinó també per estafes en la venda d’objectes via aplicacions com Wallapop i per allotjar-se en hotels amb documentació que no era seva i marxar-ne sense pagar. A més, com a mínim cinc tribunals –un de Barcelona, dos de Gavà, un de Mataró i un de Vigo– ja l’han condemnat per diversos delictes.

stats