Una dona mor en un incendi en un pis a Terrassa

El seu marit ha quedat ferit i ha estat traslladat a l'hospital

Una dona de 53 anys ha mort aquesta matinada en un incendi d'habitatge a Terrassa (Vallès Occidental). El foc –que s'ha pogut controlat en tres quarts d'hora– ha cremat el dormitori d'un pis de la desena planta del carrer de la Rioja, número 10, al barri de Torressana.

Al pis hi havia un matrimoni. La dona ha patit ferides molt greus, i tot i que se li han fet maniobres de reanimació, no ha estat possible salvar-li la vida. El seu marit, de 67 anys, ha estat traslladat a l'hospital amb ferides de diversa gravetat.

Els Bombers han desplaçat fins a l'indret del sinistre tres camions d'aigua, dos vehicles de comandament i l'ambulància del Grup d'Emergències Mèdiques (GEM), el personal de la qual ha estat l'encarregat d'atendre els dos ferits del pis sinistrat.

El GEM també ha atès un bomber del parc de Terrassa que ha patit un cop de calor com a conseqüència de la temperatura. El membre del cos d'emergències està bé, però es troba en observació, segons han indicat els Bombers.

De moment es desconeixen les causes de l'incendi i s'ha encetat una investigació per tal d'esclarir-les. En principi no té res a veure amb la revetlla de Sant Joan.

Més continguts de