Publicitat
Publicitat

Un mort i quatre supervivents en un accident d'helicòpter a Nova York

L'aparell s'ha estavellat al riu Est de la ciutat. Segons els testimonis, "l'aeronau estava fora de control"

Una dona ha mort aquest dimarts en un accident d'helicòpter succeït a l'heliport del riu Este de Nova York. Els altres quatre tripulants de la nau han sigut rescatats vius, segons un portaveu policial local.

El serveis d'emergència de la ciutat han rescatat vius el pilot i les altres tres passatgeres a bord d'aquest petit helicòpter comercial que es va estavellar fent la maniobra d'enlairament a la zona est de Manhattan, a l'altura del carrer 34.

Un portaveu del departament de Bombers de Nova York ha confirmat que dues de les víctimes de l'accident van ser traslladades a l'Hospital Bellevue en estat greu, mentre que el pilot –segons el diari The New York Times– es troba també greu.

L'operació de rescat ha fet que es traslladessin fins a la zona més d'una dotzena d'embarcacions del servei de guardacostes i de la policia de Nova York, que durant més d'una hora han buscat en les opaques i fredes aigües del riu la cinquena passatgera de l'helicòpter, que, finalment, ha aparegut morta.

L'aeronau va tenir problemes mecànics en el moment d'enlairar-se, segons han assenyalat diversos testimonis, que han explicat que "l'helicòpter estava fora de control".

Visibilitzant l'assetjament sexual

Etiquetes

Més continguts de