Societat 09/07/2011

Un incendi crema un gimnàs de Pineda de Mar i un altre, una empresa a Viladecans

L'incendi del gimnàs de Pineda de Mar ha obligat els Mossos a desallotjar 50 persones. Cap dels dos incendis ha provocat ferits

Redacció/agències
1 min

BarcelonaUn incendi ha cremat aquesta tarda un gimnàs de Pineda de Mar, al Maresme, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L'incendi s'ha produït poc després de les quatre de la tarda en un gimnàs situat a la planta baixa del número 34 del carrer Justícia. Els Mossos d'Esquadra han desallotjat unes cinquanta persones que hi havia al gimnàs i als pisos superiors, amb uns divuit habitatges en total. Cap persona no ha resultat ferida. Les flames no han causat danys estructurals a l'edifici. En l'extinció de les flames hi han participat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han pogut controlar les flames cap a tres quarts de cinc de la tarda.

El segon incendi s'ha declarat al cap d'uns minuts en una empresa de transports de Viladecans, al Baix Llobregat, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L'incendi ha tingut lloc poc després de les quatre de la tarda en una empresa situada al número 56 del carrer Santa Maria. El foc ha començat en uns matolls de l'exterior de la nau i s'ha estès cap a l'interior, afectant totalment un camió i la cabina d'un altre. No hi ha hagut cap persona ferida. Al lloc de l'incendi s'hi han desplaçat deu vehicles dels bombers, que han donat per controlades les flames cap a dos quarts de cinc de la tarda.

stats