Publicitat
Publicitat

Els bombers continuen remullant la zona de l'incendi agrícola i forestal a Castellterçol

El foc no està totalment extingit i les temperatures augmentaran a la zona afectada durant aquest dilluns

Els Bombers de la Generalitat continuen remullant aquest dilluns la zona de l'incendi agrícola i forestal que es va declarar aquest diumenge a la tarda a Castellterçol (Vallès Oriental). Una dotació remulla el terreny i fa tasques de vigilància a la zona per evitar revifalles, tenint en compte que el foc no està totalment extingit i que es preveu un augment de les temperatures a la zona afectada durant el dia d'avui.

Les flames han calcinat 2,39 hectàrees, de les quals un 90%, aproximadament, són camps de cultiu i la resta, massa forestal. El foc es va declarar aquest diumenge cap a tres quarts de set de la tarda i ha cremat una zona prop de la Masia de les Canals, entre les Canals i la Fàbrega, al terme municipal de Castellterçol.

Aquest diumenge al vespre hi han treballat dotze mitjans terrestres i tres dotacions aèries i durant la nit tres dotacions han remullat la zona afectada per assegurar que no es produeixi cap revifalla. Aquest matí, una dotació continua remullant el terreny i fa tasques de vigilància de la zona afectada, ja que el foc no està totalment extingit i es preveu un augment de les temperatures a la zona.

Les flames s'haurien iniciat en uns camps sense segar i haurien agafat una part de massa forestal. En l'incendi hi han arribat a treballar fins a 18 dotacions, de les quals set han estat aèries. Cap persona ha resultat afectada ni ha calgut fer cap desallotjament a la zona.

Fins a l'incendi, s'hi van desplaçar ADF, tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i cinc patrulles de Mossos d'Esquadra.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de