Societat 23/09/2014

Un portaveu de 'Dret a Viure': "A Rajoy no li ha tremolat el pols per escopir a la cara als espanyols"

Gador Joya afirma que "no és un president de qui et pots refiar" i que "no mereix el vot" dels espanyols

Europa Press
1 min

MadridLa portaveu de Dret a Viure, Gador Joya, ha denunciat que el president del govern espanyol Mariano Rajoy "ha escopit en la cara" a tots els espanyols que es van manifestar aquest diumenge per demanar que tirés endavant l'avantprojecte de Llei per a la protecció de la vida del concebut i dels drets de la dona embarassada, que ara retira.

"No han passat ni 48 hores de la mobilització i a Rajoy no li ha tremolat el pols a l'hora d'escopir a la cara a tots aquests espanyols, molts dels quals el van votar. Anunciem que hi haurà moltes més mobilitzacions al carrer. Si ha pretès fer callar als espanyols anunciant aquesta retirada s'està equivocant perquè aconseguirà l'efecte contrari", ha subratllat aquest dimarts Joia en roda de premsa.

A més, ha indicat que "no és un president de qui et pots refiar" i que, per tant, "no mereix el vot" dels espanyols perquè, segons ell, amb l'anunci de la retirada ha acceptat "la seva incapacitat", ha demostrat "ser un covard" i "no tenir principis".

No obstant això, des de 'Dret a Viure' volen demostrar a Rajoy que "els espanyols sí tenen principis" i ho van a fer amb una campanya que comença aquest dimarts amb la qual l'associació pretén convèncer a tots els ciutadans que l'actual president del govern espanyol "no mereix el seu vot" i per denunciar "la seva traïció".

Joia espera que "siguin molts vots els que perdi" Rajoy a les properes eleccions i ha recordat que van ser onze milions de ciutadans els que van votar al PP en les de 2011.

stats