Societat 29/05/2013

Mor una dona després d'empassar-se la droga dels seus fills per encobrir-los

La ingesta li va provocar una aturada cardiorespiratòria. Els dos fills van ser detinguts per un presumpte delicte de narcotràfic

Efe
2 min

Una dona ha mort a conseqüència d'una aturada cardiorespiratòria que li ha produït la ingestió d'una substància estupefaent que va voler amagar d'uns agents de la Guàrdia Civil per encobrir els seus dos fills i evitar que els detinguessin per un presumpte delicte de tràfic de drogues.

Segons informa la Guàrdia Civil, els fets van tenir lloc cap a les 02.40 hores de la matinada de dilluns passat, després que una patrulla del cos policial de Terol identifiqués la dona i un dels seus dos fills, que circulaven en un cotxe propietat de la família. Els agents van observar que la dona, identificada com C.C.C., es trobava "lleugerament indisposada", motiu pel qual van decidir acompanyar-la fins a l'hospital de Móra de Rubiols.

Després d'agrair als agents que els haguessin acompanyat fins al centre mèdic, la dona va ingressar al servei d'urgències per sotmetre's a un reconeixement mèdic. Pocs minuts després, la patrulla va rebre un avís de l'hospital en què se'ls informava que la dona havia entrat en aturada cardiorespiratòria per la ingestió d'algun tipus de droga sense determinar.

Un cop morta, els agents van descobrir que el fill que la va acompanyar a l'hospital es dedicava, presumptament, al tràfic de drogues, i que la substància que havia provocat la mort a la seva mare podia estar dirigida a la venda.

Els registres a les cases dels dos fills a les poblacions d'Alcalà de la Selva (Terol) i Rafelbunyol (València) van permetre localitzar la droga. Els dos sospitosos, V.F.C. i R.F.C., van ser detinguts per un presumpte delicte de narcotràfic i posats a disposició judicial.

El primer dels detinguts va ser posat en llibertat amb càrrecs després de prestar declaració, i el segon està en dependències judicials a l'espera de la resolució del jutge encarregat del cas.

stats