Societat 04/04/2013

L'empresa de preservatius Durex crea una "plantilla" fixa de provadors per als seus productes

La companyia seleccionarà 50 ciutadans catalans i espanyols de més de 18 anys que, periòdicament, rebran un kit de productes i els hauran de valorar. L'empresa, de capital britànic, ha seleccionat Espanya perquè el considera un país "molt actiu sexualment"

Efe
2 min

Barcelona"A partir de 18 anys, i sense límit d'edat ni de condició, qui ho desitgi es pot convertir en provador/a oficial de Durex. Avantatges: no és necessari saber idiomes, no demanem experiència, l'horari és flexible i el producte el posa Durex". Així ha publicitat la popular empresa de preservatius i productes sexuals Durex una iniciativa innovadora que acaba d'impulsar. I és que la companyia ha llançat una campanya per seleccionar 50 ciutadans catalans i espanyols de més de 18 anys que facin de provadors oficials dels seus productes i els valorin. La companyia ja ha obert el procés de selecció.

Segons ha informat a EFE una portaveu de l'empresa, els candidats seleccionats no rebran cap retribució econòmica. Tanmateix, se'ls facilitarà un kit de productes (preservatius, joguines, lubricants etc...) perquè els provin i comuniquin a l'empresa les seves opinions. Els 50 seleccionats, que formaran una plantilla de provadors indefinida, aniran rebent periòdicament els productes de Durex.

La iniciativa s'ha inspirat en una de fa set anys de la mateixa empresa. Llavors, Durex va rebre 15.000 sol·licituds de candidats per a provar un anell vibrador. "En aquella ocasió només era per a provar un producte, i ara, per primera vegada, ens hem plantejat tenir una plantilla de provadors per a tots els nostres productes", ha dit la portaveu.

Els que vulguin formar part de la "plantilla" de provadors hauran d'apuntar-se a la pàgina web o al perfil de Facebook de l'empresa fins al pròxim 17 d'abril, i explicar per què es consideren bons candidats per a provar aquests productes. També s'han de comprometre a facilitar les seves opinions a l'empresa, que es reservarà el dret a fer-les públiques.

Segons la portaveu, l'empresa, de capital britànic, ha decidit seleccionar els 50 provadors a Espanya perquè consideren que és un país "molt actiu sexualment".

stats