L'economista Miquel Puig anirà a la candidatura d'Ernest Maragall

S'incorporarà en els primers llocs de la llista d'ERC per Barcelona 

L'economista Miquel Puig anirà entre els primers llocs -segurament com a número 3- de la llista electoral d'ERC, encapçalada per Ernest Maragall, per les municipals de Barcelona del proper mes de maig. 

Segons ha pogut saber l'ARA de fonts properes a Esquerra, Puig, que ja va donar suport a la candidatura en un acte recent amb les plataformes Catalunya Sí i BCN Ciutat Oberta, ha optat al final per aquesta opció en comptes de presentar-se com a candidat a alcalde de Falset.

La meitat de la llista d'Ernest Maragall estarà formada per independents

La número dos de la llista serà una dona, encara per confirmar. 'Diario.es' ha avançat que ERC ha plantejat a la consellera de Justícia, Ester Capella, incorporar-se a la llista. Entre els noms que repetiran hi ha els dels regidors Jordi Coronas, Montserrat Benedí i la independent Gemma Sendra, tal com va informar l'ARA fa unes setmanes.

La llista, tal com es va informar en l'acte del passat 30 de gener, serà paritària entre membres d'Esquerra i candidats independents. 

Miquel Puig, articulista de l'ARA des dels inicis del diari, havia sigut director general d'Indústria (1998-95) i secretari general del mateix departament (1995-96) als governs Pujol, i entre els anys 2000 i 2002 va ser director general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió i director de Televisió de Catalunya (TVC). Posteriorment, quan ja era regidor d'Hisenda de Falset per una llista independent vinculada a ERC, es va presentar al Congrés en la candidatura de Francesc Homs, sense arribar a sortir elegit.

Més continguts de