Publicitat
Publicitat

EDUCACIÓ

Creix l'oferta per a nens, tot i que encara hi ha pocs alumnes

El xinès, la llengua del futur

Una empresa de colònies d'anglès organitzarà aquest estiu el primer campament de xinès per a nens a l'Estat. Tot i l'interès en la llengua més parlada del món, les xifres d'alumnes encara són baixes
El creixement econòmic de la Xina fa que el coneixement del xinès sigui un valor de futur. La dificultat per aprendre la llengua és un inconvenient important, i justament per vèncer aquesta dificultat cada cop hi ha més opcions perquè els nens la comencin a estudiar de petits. English Summer, una empresa especialitzada en colònies d'anglès, organitzarà aquest estiu un campament de xinès per a nens de 5 a 12 anys a Prades (Baix Camp). Serà el primer d'aquest tipus a l'Estat, i l'objectiu de l'empresa és arrencar amb una trentena d'alumnes.

Opcions per estudiar-lo a l'escola

A Catalunya també hi ha alguns instituts on es pot aprendre llengua i cultura xineses, en aquest cas com a activitat extraescolar, fora del currículum, i orientada especialment als nens d'origen xinès. Dins d'aquest programa, el curs 2010-2011, el xinès va ser la segona llengua amb més alumnes, 501 a tot Catalunya. La primera va ser l'àrab, amb 1.682 alumnes. Tot i l'interès per la llengua més parlada del món, les xifres globals d'alumnes encara són baixes.

Pots llegir l' article complet a l'ARA PREMIUM.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de