SOCIETAT
Societat 08/05/2011

Un mort i dos ferits en un accident de trànsit a la carretera N-340, al Perelló

El xoc entre dos turismes ha obligat a tallar la carretera en ambdós sentits de la marxa. La víctima mortal és la conductora d'un dels vehicles

Acn
1 min

El PerellóUna persona morta i dues ferides de diversa consideració és el resultat d'un xoc frontal entre dos turismes que ha tingut lloc aquest diumenge, a les 19.22 h de la tarda, a la carretera N-340, al seu pas pel Perelló (Baix Ebre). Un dels ferits ha estat traslladat en helicòpter a un centre sanitari. El xoc ha obligat a tallar la carretera en ambdós sentits de la marxa en aquest punt, concretament entre el quilòmetre 1.100 i el 1.105, i el trànsit es desvia cap a l'autopista AP-7. El Servei Català del Trànsit ha confirmat que hi ha un tercer vehicle implicat en l'accident, un tot terreny que ha resultat poc afectat. L'ACN ha pogut confirmar que la víctima és una dona que conduïa un dels turismes implicats, mentre que els ferits són una noia que l'acompanyava i el conductor de l'altre vehicle.

Tres dotacions dels Mossos d'Esquadra, Bombers i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques han treballat al lloc de l'accident.

El Servei Català del Trànsit ha informat, d'altra banda, que aquest ha estat l'únic accident en què hi ha hagut víctimes mortals entre les tres de la tarda de divendres passat i les vuit del vespre d'aquest diumenge.

stats