Publicitat
Publicitat

Aquest divendres ha començat amb temperatures sota zero al Pirineu

Cap de setmana insegur, però cel clar per Sant Jordi

Els núvols abundants i els ruixats febles seran més probables diumenge que dissabte. Avui el vent continuarà bufant moderat a moltes comarques

Un dia més, aquest abril comença amb més gust d'hivern que de primavera. Al Pirineu el termòmetre ha caigut sota zero de matinada. Algunes mínimes destacables d'avui han estat: Das -4, el Pont de Suert -2, la Seu d'Urgell -1, Viella 0, Sant Pau de Segúries -1. A les cotes altes del Pirineu la temperatura s'ha acostat als 10 graus negatius. Avui continuarà bufant vent de ponent moderat a moltes comarques que farà que el migdia sigui molt suau a la costa. Durant el matí farà sol gairebé arreu, i a la tarda cauran xàfecs puntuals al Pirineu i a la Catalunya Central que poc tindran a veure amb les tempestes fortes i amb calamarsada de la tarda d'ahir. Avui plourà a pocs indrets.


El cap de setmana continuarà el temps variable. Dissabte, en general, hi haurà més sol que núvols, però cauran xàfecs puntuals de tarda al Pirineu, a la Catalunya Central i a les comarques de Girona. Seran ruixats de poca estona, i més aviat febles. La nit de dissabte a diumenge ens creuarà un front que farà ploure puntualment a més comarques, i diumenge aquesta borrasca es quedarà ancorada força hores a la costa, sobretot a les comarques de Girona i de Barcelona. Diumenge, per tant, serà un dia més gris a la meitat est, i fins i tot aniran caient ruixats febles en aquest sector. Al matí seran més probables a la costa i a la tarda, en canvi, a l'interior. Dissabte l'ambient serà bastant càlid al migdia; diumenge, en canvi, tornarà a fer falta la jaqueta força hores.


Els mapes del temps han millorat més el pronòstic de cara a Sant Jordi amb les noves actualitzacions. Tot i que a primera hora hi haurà encara força núvols a l'est, el sol predominarà la majoria d'hores, no plourà enlloc i la tarda serà més càlida que els últims dies.


A www.ara.cat/meteo trobareu la previsió per al vostre municipi ja actualitzada amb els mapes d'avui.


Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT