Societat 05/04/2012

Guia del temps per decidir a última hora

El temps anirà millorant amb el pas dels dies, però fins dissabte encara cauran xàfecs dispersos

Miquel Bernis
2 min
Fins diumenge i dilluns no es preveu que el sol llueixi a tot arreu / REUTERS

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Els últims mapes del temps han canviat lleugerament l'escenari, però es manté la idea que el temps anirà de pitjor a millor al llarg d'aquests pròximes 4 dies. Us ajudem a trobar el millor temps possible.

Avui i demà

Tant avui com demà on és més probable que trobeu pluja és a les comarques de Lleida i de Tarragona. Avui i demà seran dies molt similars, amb pluges que podrien ser força continuades a les Terres de l'Ebre, a la Costa Daurada, al pla de Lleida i al Pirineu. Al centre del país el temps serà insegur, arribaran a caure ruixats més curts i dispersos, sobretot a la Catalunya Central, però a l'entorn de Barcelona hi haurà força hores sense pluja, tot i que no faci sol. El millor temps avui i demà el trobareu a les comarques de Girona, sobretot a la costa: més estones de sol i poc risc de pluja.

Dissabte

Dissabte tot fa pensar que els núvols més espessos seran al nord. Continuaran els ruixats al Pirineu amb un ambient força fred i el temps empitjorarà a les comarques de Girona i hi cauran xàfecs puntuals a la tarda. On hi haurà més estones de sol serà segurament a la Costa Daurada i a les Terres de l'Ebre, a les comarques de Barcelona i a Ponent el cel estarà mig tapat, però les possibilitats són més baixes que els últimes dies. On no hi faci sol l'ambient serà fins i tot més fred que aquests dies, però les clarianes ajudaran que en general al migdia el termòmetre marqui algun grau més.

Diumenge i dilluns

El sol ja lluirà pràcticament arreu. Creixeran nuvolades en punts de muntanya, sobretot al nord, però en general el temps serà molt millor. Les temperatures pujaran clarament, al migdia se superaran els 20 graus i tornarà a sobrar la jaqueta. Diumenge bufarà tramuntana a l'Empordà.

A www.ara.cat/meteo trobareu la previsió per al vostre indret o destí ja actualitzada amb els mapes d'avui.

stats