Societat 24/11/2011

20 graus a la costa, boira a l'interior

La boira no s'aixecarà fins al centre del dia a força comarques interiors i continuarà apareixent durant el cap de setmana

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaAmb el pas des dies el contrast entre les temperatures del matí i les del migdia es va accentuant, i avui a primera hora els termòmetres en general marcaven de dos a tres graus menys que ahir. Això no evitarà però que al migdia la sensació torni a ser tan suau com ahir, i a la costa i al prelitoral es fregaran els 20 graus si és que no s'hi arriba. La boira torna ser espessa al pla de Lleida i en àmbits com Osona, Trànsit adverteix que la visibilitat és de menys de 100 metres a l'A-2 al seu pas pel Segrià. Vista la extensió de la boira avui tot fa pensar que costarà de desfer-se. En comarques com el Segrià, el Pla d'Urgell o l'Urgell al sol segurament no se'l veurà fins al migdia.

El cap de setmana no hi haurà grans canvis. El més probable és que les boires es vagin apoderant cada cop més de l'escenari a l'interior, mentre al Pirineu i a la costa el cel continuarà gairebé sense núvols els 4 o 5 dies vinents com a mínim.

Tampoc pel que fa als termòmetres no s'entreveu cap canvi. Les baixes temperatures tan esperades pels amants de l'esquí per ara continuaran sense arribar ens els pròxims 5 o 6 dies. Els matins seran més freds, sobretot a les zones encoltades, però els migdies a la costa i al Pirinu seran encara molt càlids per un final de novembre.

A www.ara.cat/meteo hi trobareu la previsió per al voste municipi

stats