Publicitat
Publicitat

El divendres tindrà el migdia més comfortable de la setmana

Matins més freds, però migdies més suaus

Demà nevarà dèbilment al vessant nord del Pirineu però en general no hi haurà precipitacions com a mínim fins la setmana que ve

La boira torna a marcar l'inici de la jornada a diverses comarques, tot i que avui el fenomen s'està fent menys present que ahir. On li costarà més d'aixecar-se serà a Ponent, però és possible que fins i tot aquí s'acabi veient el sol a la tarda. Demà, en tot cas, el vent de mestral que bufarà ajudarà que hi hagi menys boires, i les temperatures recuperaran un to agradable a l'entorn de Lleida. Aquesta serà una tònica general. Tot i que aquest matí l'ambient és més fred, al migdia, sobretot demà, les temperatures seran més altes i se superaran els 15 graus a la costa i el Prelitoral.

Avui farà sol, però començaran a circular algunes bandes de núvols prims que es faran més espesses demà a primera hora: ens creuarà un front que enterbolirà el cel durant el matí de demà, però que només deixarà precipitacions febles a la cara nord del Pirineu. No serà la nevada que faria falta, i el cert és que als mapes del temps costa veure-hi cap borrasca que la pugui fer caure. A finals de mes el temps serà probablement més variable, i cal esperar que sigui llavors quan es formi aquesta pertorbació més activa.

El cap de setmana, per tant, no canviarà gran cosa, bufarà tramuntana a l'Empordà, al Rosselló i als cims del Pirineu Oriental, però en general el temps continuarà marcat pel sol, les boires, els matins freds i els migdies suaus.


Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de