Societat 19/01/2012

Matins més freds, però migdies més suaus

Demà nevarà dèbilment al vessant nord del Pirineu però en general no hi haurà precipitacions com a mínim fins la setmana que ve

Miquel Bernis
1 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } La boira torna a marcar l'inici de la jornada a diverses comarques, tot i que avui el fenomen s'està fent menys present que ahir. On li costarà més d'aixecar-se serà a Ponent, però és possible que fins i tot aquí s'acabi veient el sol a la tarda. Demà, en tot cas, el vent de mestral que bufarà ajudarà que hi hagi menys boires, i les temperatures recuperaran un to agradable a l'entorn de Lleida. Aquesta serà una tònica general. Tot i que aquest matí l'ambient és més fred, al migdia, sobretot demà, les temperatures seran més altes i se superaran els 15 graus a la costa i el Prelitoral.

Avui farà sol, però començaran a circular algunes bandes de núvols prims que es faran més espesses demà a primera hora: ens creuarà un front que enterbolirà el cel durant el matí de demà, però que només deixarà precipitacions febles a la cara nord del Pirineu. No serà la nevada que faria falta, i el cert és que als mapes del temps costa veure-hi cap borrasca que la pugui fer caure. A finals de mes el temps serà probablement més variable, i cal esperar que sigui llavors quan es formi aquesta pertorbació més activa.

El cap de setmana, per tant, no canviarà gran cosa, bufarà tramuntana a l'Empordà, al Rosselló i als cims del Pirineu Oriental, però en general el temps continuarà marcat pel sol, les boires, els matins freds i els migdies suaus.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats