Publicitat
Publicitat

La sensació de primavera durarà tota la setmana

Ambient encara més càlid: més de 20 graus al migdia

El cap de setmana podrien arribar els primers ruixats després de molts dies, si més no al Pirineu

Avui les temperatures encara pujaran més que ahir al migdia, i molts termòmetres marcaran més de 20 graus a primera hora de la tarda. A Ponent i a l'Ebre no seria estany que s'arribés fins i tot als 25 graus, puntualment. Un dia més els núvols seran gairebé inexistents i al centre del dia es podrà sortir sense jaqueta. L'anticicló farà que la inversió tèrmica cada cop sigui més marcada els dies vinents. Aquest matí, les temperatures a l'entorn dels 0 graus a les valls del Pirineu contrastaven amb les de 5 a 8 graus positius que hi havia a alta muntanya.

Els dies vinents no hi haurà canvis. Farà sol demà, farà sol dijous, i no serà fins divendres que començaran a aparèixer alguns intervals de núvols prims, encara molt trencats. El cap de setmana el cel s'enterbolirà amb bandes de núvols alts, i ara per ara els models apunten que diumenge arribaria fins i tot un canvi de temps: caurien xàfecs força generals al Pirineu i fins i tot podria ploure al pla de Lleida o a les Terres de l'Ebre, caldrà anar-ho perfilant els dies vinents. Això passaria, en tot cas, a les acaballes del cap de setmana.

Les temperatures gairebé no canviaran fins la setmana que ve. Avui i demà seran els dies més càlids de la setmana, però a partir de dijous, a tot estirar, hi haurà un o dos graus menys. S'ha acabat l'hivern? És possible que el canvi de temps de diumenge encara provoqui un lleuger retrocés cap a temperatures fredes de cara a la setmana que ve, amb uns 4 o 5 graus menys durant dos o tres dies. Encara és aviat per desar la roba d'hivern.


A www.ara.cat/meteo trobareu la previsió per al vostre municipi fins al cap de setmana.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT