Societat 09/05/2012

Calor d'estiu amb temperatures de més de 25 graus

Les boires i núvols baixos mantindran el cel gris al nord-est fins a mig matí, però avui en general serà un dia de sol i temperatures de màniga curta al migdia

Miquel Bernis
1 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Una manta espessa de núvols baixos marca el temps d'aquest matí a la majoria de comarques de Girona, al Rosselló i en alguns punts del Maresme i del Barcelonès. Amb el pas del matí s'aniran obrint clarianes en tots aquests àmbits, i tot fa pensar que a l'hora de dinar el cel ja serà ben serè. A la resta, el sol predominarà tot el dia, i avui les nuvolades de tarda que creixeran al Pirineu i en alguns punts de muntanya del Prelitoral seran poc actives i gairebé no faran ploure enlloc.

Les temperatures continuen pujant, i aquest migdia ja hi haurà moltes màximes de més de 25 graus, ambient que permetrà sortir amb màniga curta i començar a fer servir peces de roba pròpies de l'estació que s'acosta. Puntualment, alguns termòmetres podrien fins i tot arribar als 30 graus a Ponent a primera hora de la tarda.

Els pròxims dies continuarà l'ambient d'estiu i el domini del sol; demà, sense tantes boires i núvols baixos a primera hora. De cara al cap de setmana, per ara els mapes apunten a un temps més variable, amb moltes clarianes, però també amb estones de cel mig ennuvolat i alguns xàfecs puntuals de tarda. L'ambient es mantindria més d'estiu que no de primavera fins dilluns.

A www.ara.cat/meteo trobareu la previsió per al vostre municipi ja actualitzada amb els mapes d'avui.

stats