Societat 04/06/2012

Dilluns encara amb núvols a l'est i menys calor

Avui ja només cauran xàfecs aïllats en algunes comarques de Girona. La calor tornarà a ser intensa dimecres i dijous, però divendres els termòmetres tornaran a recular clarament.

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaA poc a poc el sol va sortint en molts indrets, però avui les clarianes encara seran escasses en moltes comarques de Girona i en algunes de Barcelona, sobretot a la Costa Brava i en general als indrets situats més al nord-est. Fins i tot cauran xàfecs puntuals en alguns d'aquests àmbits, però que no tindran res a veure amb les tempestes d'ahir. A ponent i al sud, en canvi, el sol s'anirà imposant amb el pas de les hores i al migdia l'ambient serà de màniga curta, tot i que no faci ni de bon tros tanta calor com els últims dies. En general, aquest migdia les temperatures rondaran entre els 22 i els 27 graus.

Demà hi haurà menys núvols però el cel no quedarà del tot serè, i a la tarda fins i tot encara es repetiran xàfecs aïllats en comarques com el Ripollès i la Garrotxa. Les temperatures pujaran més, i al migdia començarà a fer calor d'estiu una altra vegada. En general la setmana tindrà moltes més estones de sol que amb núvols, però dijous un canvi tornarà a fer caure força xàfecs al nord. Les temperatures faran pujades i baixades brusques: de demà a dijous la pujada serà clara i tornarà la calor intensa, però divendres els termòmetres tornaran a recular clarament. Per ara el cap de setmana que ve apunta a un temps amb més sol que núvols i calor molt moderada.

A www.ara.cat/meteo hi trobareu la previsió per al vostre municipi.

stats