Publicitat
Publicitat

La setmana que ve començarà amb més fresca i ruixats dispersos

Cap de setmana amb més sol que núvols i calor més suportable

Aquest migdia les temperatures seran dos o tres graus més baixes. Tant avui com diumenge a la tarda cauran xàfecs en algunes comarques del nord

La nit ha estat calorosa, sense canvis respecte als dies anteriors, i fins i tot amb algunes temperatures mínimes molt altes, sobretot al País Valencià i a les Illes. A València no s'ha baixat dels 23 graus en tota la nit i a l'arxipèlag no hi ha hagut pràcticament cap mínima de menys de 20. Aquest migdia farà menys calor, i les temperatures màximes avui seran 2 o 3 graus més baixes que ahir. Avui serà un dia amb més sol que núvols, però les bandes de núvols prims s'aniran fent presents a estones, sobretot a l'oest, on fins i tot tapaven el cel a primera hora. A la tarda hi haurà ruixats al Pirineu que puntualment podrien descarregar també a la Catalunya Central.


El cap de setmana començarà amb intervals de núvols a la costa, sobretot a la Costa Brava i al País Valencià, que aniran a menys amb el pas de les hores. Probablement a partir del migdia serà quan en general aquest dissabte hi haurà menys núvols a prop de mar i quan el sol estarà més assegurat. A la tarda augmentaran els núvols al Pirineu però gairebé no plourà enlloc. Farà calor d'estiu, però amb temperatures més moderades que els últims dies.


Diumenge també predominarà el sol i la calor serà més forta al migdia. Probablement el dia també començarà amb alguns núvols a la costa que aniran marxant durant el matí. A la tarda cauran xàfecs sobtats al nord, però els mapes d'avui han rebaixat molt la inestabilitat prevista respecte a actualitzacions anteriors. Hi haurà xàfecs al Pirineu, a la Catalunya Central i en algunes comarques de Girona, però podrien ser força localitzats.


Tot fa pensar que la setmana que ve començarà amb molta més fresca i que fins divendres no tornaria la calor intensa. Els primers dies de la setmana el temps seria bastant insegur i amb alguns xàfecs sobtats.


A www.ara.cat/meteo hi trobareu la previsió per al vostre municipi.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de