Societat 03/01/2012

Nova pujada de temperatures fins a Reis

Tot i que el matí d'avui ha estat més fred, els pròxims migdies es podrà sortir sense jaqueta a moltes comarques

Miquel Bernis
1 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } A:link { so-language: zxx } Els xàfecs que ahir es van presentar sobtadament en algunes comarques de Girona i de Barcelona seran els únics que descarregaran aquesta setmana. El temps torna a estabilitzar-se, i avui, a part d'alguns núvols prims i algunes boires matinals, el sol predominarà. Al matí les temperatures han estat 3 o 4 graus més baixes que el matí anterior a molts indrets, però el migdia serà suau i aviat tornarà a entrar una nova massa d'aire càlid que es mantindrà almenys fins al dia de Reis. Matins poc freds i migdies gairebé per sortir sense jaqueta.

El vent continuarà sent protagonista, avui perdrà força amb el pas de les hores, però demà tornarà a deixar-se sentir amb cops moderats a moltes comarques, especialment a l'Ebre i a l'Empordà, i la nit de Reis serà probablement la més ventosa de la setmana a força indrets.

Demà un front deixarà algunes volves de neu per sobre dels 2.000 metres al vessant nord del Pirineu, i el dia de Reis també hi haurà precipitacions febles a muntanya, però en general els dies vinents seran de sol, algunes boires matinals i núvols prims.

A la Méteo Social trobareu fotos dels arcs de Sant Martí que es van veure ahir a la tarda, i a www.ara.cat/meteo teniu tots els detalls de la previsió fins diumenge.

stats