Societat 09/11/2011

Si s'acosta Sant Martí, toca estiuet

Arribarem al cap de setmana amb migdies de més de 20 graus a moltes comarques

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaTot i que en general aquest matí hi ha hagut moltes menys boires que el dia anterior, a Lleida, una de les capitals del fenomen, s'hi ha manifestat clarament per primer cop, amb una visibilitat que s'ha arribat a reduir per sota dels 100 metres en alguns pobles del Segrià. El sol sortirà aviat i en general avui hi haurà pocs núvols; només en quedaran alguns cap a l'Empordà, la Catalunya del Nord i les Illes. Temperatures suaus al migdia, poc per sota dels 20 graus.

Demà ens creuarà un front molt desfet, que aportarà força núvols prims i només alguns de més espessos a la costa i a muntanya a estones. No faran ploure, i només de forma aïllada es podria escapar algun xàfec al Pirineu de Lleida. A primera hora les temperatures no seran tan baixes com avui, i és que entrarà una altra massa d'aire càlid que farà que arribem a Sant Martí, divendres, amb temperatures molt suaus, de més de 20 graus al centre del dia, unes temperatures que continuaran a l'inici del cap de setmana. De moment del fred, ni rastre.

El cap de setmana es presenta sense grans complicacions. Dissabte faria sol i diumenge augmentarien els núvols, sobretot a la costa, però ara per ara tot fa pensar que pràcticament no hi haurà xàfecs.

Trobareu la previsió per al vostre municipi actualitzada amb els mapes d'avui a www.ara.cat/meteo.

stats