Societat 10/11/2011

Dijous mig tapat però sense pluja

El cap de setmana començarà amb moltes clarianes però acabarà amb el cel força tapat i algun primer ruixat

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaTot i que a primera hora queia algun ruixat puntual al Pirineu de Lleida, en general tots els núvols que portarà el front que ens està creuant avui no deixaran pluja. Això sí, moltes estones de cel mig ennuvolat, sobretot al matí. A la tarda s'obriran més clarianes. Els núvols faran que les temperatures es quedin una mica més curtes que els dies anteriors, però en general l'ambient continuarà sent força suau.

Demà és el dia de Sant Martí, i com sabeu a l'entorn d'aquesta data s'hi sol produir tradicionalment algun repunt de les temperatures, un estiuet, que aquest any sembla que tampoc fallarà. Demà i dissabte els termòmetres s'enfilaran més que els dies anteriors, amb màximes de més de 20 graus a força indrets, tot i que vista la tardor que estem tenint, això tampoc seria especialment noticiable.

El cap de setmana començarà amb un dissabte de moltes clarianes i temperatures encara molt agradables, però diumenge començarà a acostar-se una nova borrasca. El dia serà molt més variable i fins i tot insegur a prop de mar. La inestabilitat augmentarà amb el pas de les hores i al vespre ja cauran alguns primers ruixats. La setmana que ve la començarem un altre cop amb el paraigua a mà i xàfecs que podrien afectar la majoria de comarques.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats