Societat 27/02/2012

Una altra setmana sense pluja

Aquest migdia l'ambient no serà tan càlid com el cap de setmana. Avui hi haurà estones de cel mig tapat, sobretot a les comarques de Barcelona

Miquel Bernis
2 min

BarcelonaLa setmana comença sense canvis, i només uns quants núvols entre el Penedès i el camp de Tarragona es feien presents aquest matí a primera hora. Amb el pas de les hores també n'apareixeran a la costa central, al sud de la Costa Brava i a la Catalunya Central. En tots aquests sectors el dia serà més variable que els anteriors, però els núvols sempre seran trencats i no deixaran cap pluja. La tramuntana i el mestral encara han bufat amb cops de fins a 50 km/h durant la nit, però amb el pas de les hores aniran perdent força, i a la tarda ja no farà vent a les comarques on hi sol ser més habtiual. Avui l'ambient no serà tan suau com ahir, però les temperatures continuaran superant els 15 graus a la majoria de comarques.

En general la setmana es presenta amb pocs canvis, demà encara quedaran núvols puntuals a la costa, però l'anticicló no es debilitarà durant els pròxims dies. Les borrasques continuaran passant lluny i les perspectives de pluges o nevades durant algun dia d'aquesta setmana són escasses. Probablement, durant la setmana les boires aniran reapareixent; ara sí, al pla de Lleida i a la Catalunya Central, però, el dia cada cop és més llarg i difícilment seran ja boires que s'allarguin més enllà de mig matí. Entre divendres i dissabte augmentaran els intervals de núvols en general, però res fa pensar en pluja. Tampoc hi haurà grans canvis en les temperatures. Demà farà una mica més de fred al matí, però a partir de dimecres tornarem a guanyar els dos o tres graus que es perdran avui i demà. El fred d'hivern no tornarà, els pròxims dies.

A www.ara.cat/meteo trobareu la previsió per al vostre municipi.

stats