Publicitat
Publicitat

Els últims mapes del temps rebaixen el risc de ruixats de cara al cap de setmana

Ambient més fred i jaqueta imprescindible els pròxims cinc dies

Tot i el sol, aquest migdia les temperatures no pujaran més que ahir. Demà tornaran a augmentar els núvols i reapareixeran els xàfecs dispersos

En aquesta setmana de temps molt variable i canviant, avui toca dia de pocs núvols. Tot i que a última hora traurà el cap un nou front per l'oest, en general farà sol i no caldrà obrir el paraigua a cap comarca. El dia ha començat amb glaçades al Pirineu i al migdia l'ambient serà poc càlid. Avui les temperatures, tot i el cel clar, no pujaran més que ahir. El vent d'entre oest i nord-oest s'anirà deixant sentir amb ratxes moderades a moltes comarques, però amb el pas de les hores perdrà força. Avui és un bon dia per estendre roba, tenint en compte sobretot que demà tornaran a augmentar els núvols. El dijous serà de nou força ennuvolat, i amb xàfecs dispersos que no seran generals, però que afectaran força comarques. Cauran sobretot a la tarda, i especialment a les comarques de muntanya i a les de la Catalunya Central, però demà a la tarda no seria gens estrany també algun xàfec en àmbits com el Vallès i el Gironès.


Els últims mapes del temps dibuixen un cap de setmana ventós a moltes comarques, però amb pocs ruixats. Tant divendres, com dissabte i diumenge caurien ruixats puntuals de tarda, però només hi hauria precipitacions més intenses al vessant nord del Pirineu i a les Illes. En general serien dies amb més sol que núvols i amb un ambient força fred que obligarà a fer servir la jaqueta fins i tot al migdia a moltes comarques. Probablement l'element més destacable serà el vent, que bufarà amb cops moderats d'entre nord i nord-oest. De cara a diumenge fins i tot podria assolir ratxes fortes al nord, però això caldrà confirmar-ho els dies vinents.


Trobareu la previsió per al vostre municipi ja actualitzada amb els mapes d'avui a http://ara.cat/meteo.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de