SUCCESSOS
Societat 11/12/2010

Detinguts cinc traficants al Vendrell que regalaven heroïna molt addictiva per captar futurs clients

El grup distribuïa droga de la varietat Brown Sugar des d'un pis. Els Mossos hi van trobar 38 paperines preparades per a la seva comercialització

Efe
1 min
Exposició del material decomissat en l'operació policial

El VendrellEls Mossos d'Esquadra han detingut cinc persones que presumptament es dedicaven a la venda d'un tipus d'heroïna molt addictiva a la localitat penedesenca del Vendrell, i que arribaven a oferir gratis al carrer a possibles consumidors, per captar nous clients. Les investigacions es van iniciar fa uns mesos quan els agents van tenir coneixement de que s'estava distribuint droga des d'un pis en aquesta localitat, sobretot d'una varietat molt addictiva d'heroïna denominada Brown Sugar. En aquest pis, van comprovar els agents, entraven i sortien constantment potencials consumidors, i segons els investigadors, algun dels detinguts va arribar a captar clients oferint-la gratis.

Davant la pressió policial i veïnal, durant la investigació, els membres d'aquesta banda van canviar de domicili per continuar amb la seva activitat en un altre pis, en el que finalment van entrar els mossos el 2 de desembre passat per realitzar un registre i van trobar a les cinc persones, dos homes i tres dones, que van ser detingudes. Els detinguts, que han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar davant del jutge, són Said E., de 28 anys, Allal T., de 39, i les germanes Naima E., de 24, Mennana E., de 30 i Rahma E., de 33, tots ells veïns del Vendrell.

Pel que sembla, Said E. i Allal T. eren, segons les investigacions, que dirigien les transaccions, tant al pis com en altres llocs, mentre que les altres tres detingudes, participaven a vegades, directament o indirectament, en la venda. En el registre de la casa, es va trobar una ronyonera plena paperines d'aquesta droga (amb 38 dosis preparades), així com marihuana i una balança de precisió. A més, es va requisar més de 3.100 euros procedents de la venda, així com una peça d'heroïna en roca d'11,4 grams.

stats