Publicitat
Publicitat

Dos elefants atemoreixen una ciutat a l'Índia

Han omplert de pànic la ciutat de Mysore i han deixat un mort

Dos elefants salvatges han entrat a una ciutat del sud-oest de l'Índia i han matat a una persona després de causar el pànic entre la població , segons ha informat l'agència local IANS . El fet s'ha produït a Mysore , a l'estat de Karnataka i on els paquiderms van estar durant tres hores al seu lliure albir abans que fossin reduïts i lligats a sengles arbres .

Segons el ministre estatal d'Educació Superior, SA Ramdas , la víctima mortal , Renuka Prasad , un guàrdia de 55 anys, ha estat envestit pels elefants quan sortia de casa per saber què passava després d'escoltar la cridòria de la gent al carrer per l'arribada dels animals . Ramdas ha explicat que un dels elefants també ha entrat en una escola després de trencar la tanca que protegia el recinte , i que l' altre ha voltat per una àrea residencial i en un mercat .

Els elefants procedien d'un bosc proper a Mysore i les autoritats creuen que han entrat a la ciutat per buscar menjar , cada vegada més escàs en el reduït hàbitat que el creixement urbà de la localitat els ha deixat .

Més continguts de