Societat 01/11/2011

Els 10 matrimonis més curts de les 'celebrities'

Els matrimonis de les estrelles del cinema i la televisió estranyament duren per sempre. L'última ruptura internacional ha estat la de la productora i presentadora de tv nord-americana Kim Kardashian, el seu curt rècord ha estat de només 72 dies casada

Ara
3 min

BarcelonaEls diaris d'arreu del món retraten a diari que divorciar-se no és una qüestió ni actual ni moderna. Sempre s'ha fet, sobretot en l'entorn dels famosos. La revista Time explica amb pèls i senyals els detalls de 10 matrimonis curts de celebrities nord-americanes. Huffington Post, a més, mostra amb una infografia el rànquing dels més curts. La llista dels 10 matrimonis seleccionats per Time és aquesta:

1. Kim Kardashian i Kris Humphries: Només 72 dies després del seu caríssim casament, la productora i presentadora Kim Kardashian va sol·licitar el divorci del seu marit Kris Humphries, jugador de la NBA. La parella, que va festejar durant 6 mesos, van exhibir el seu amor al reality Keeping Up with the Kardashians. Després van exhibir el seu casament en un especial de dos dies: Kim's Fairytale Wedding.

2. Britney Spears i Jason Alexander: Van estar casats només 55 hores. A banda d'anar a desintoxicar-se i d'afaitar-se el cap, Britney Spears també ha tingut temps per casar-se amb Jason Alexander, cosa que no va durar ni tres dies. El seu gran amic d'infància no va ser tan bo com a marit per a l'estrella del pop, que va passar de les cançons d'amor més dolces al silenci musical i a les aparicions més esperpèntiques a la premsa rosa, defensant-se si calia amb cops de para-sol.

3. Dennis Rodman i Carmen Electra: 9 dies com a matrimoni. Així com les seves eleccions estètiques no han tingut gaire èxit, Rodman tampoc va encertar gaire quan es va casar amb la vigilant de la platja Carmen Electra, a les 7 del matí a Las Vegas. Era l'any 1998, i la premsa en va parlar molt. De fet, tothom en va parlar molt als EUA. Fins i tot, el seu mànager, que va posar en dubte la legalitat del casament dient que Rodman "devia estar molt intoxicat" en aquells moments.

4. Mario Lopez i Ali Landry: No van complir el mes junts: 19 dies. L'ex personatge de Salvados por la campana Mario Lopez es va casar amb la model i actriu Ali Landry l'abril del 2004, però el matrimoni es va acabar abans que se n'anessin de lluna de mel.

5. Nicolas Cage i Lisa Marie Presley: L'única filla del rei del rock, Elvis Presley, va conèixer el pes pesat de Hollywood Nicolas Cage a l'aniversari de Johnny Ramone l'any 2000. D'allí, en va sortir un curt matrimoni que va fer parlar molt la premsa rosa nord-americana durant més de dos anys. Per a Presley va ser la seva tercera ruptura.

6. Renée Zellweger i Kenny Chesney: 225 dies plegats. Renée Zellweger va pensar que l'actor Kenny Chesney era sexi i després s'hi va casar. Aquesta és la curta reflexió que li atribueixen a l'actriu per prendre aquesta, a vegades, transcedental decisió. La parella va passar pels jutjats el maig del 2005 i va segellar el seu amor a l'illa caribenya de St. John.

7. Pamela Anderson i Kid Rock: La vigilant de la platja més cèlebre de totes i el músic, i enfant terrible de la crònica social de Hollywood, Kid Rock, van dir-se "sí, ho vull" en un enllaç típic de roquers. Ella anava amb biquini i ell amb una gorra de beisbol. La seva unió va durar del juliol de 2006 al novembre del 2006, un període de temps més curt que el seu noviatge intermitent, que es va proongar des del 2003 al 2006.

8. Drew Barrymore i Tom Green: L'any 2000, Drew Barrymore i Tom Green van gaudir testant l'audiència americana sobre el seu casament. Fins i tot, van anar al late night show Saturday Night Live. Malgrat les festes i els assajos, la seva vida compartida va durar només 163 dies.

9. Jennifer Lopez i Cris Judd: Van compartir 218 dies amb l'anell posat. L'estrella llatina Jennifer López es va casar amb el seu coreògraf i balarí Cris Judd després de trencar la seva relació de tres anys amb Puff Daddy. De moment, sembla que l'actriu, ballarina i cantant, no ha tingut gaire sort en aspectes amorosos. Ara ha trencat amb el pare dels seus bessons, Marc Anthony.

10. Elizabeth Taylor i Conrad "Nicky" Hilton. 205 dies, van tardar en separar-se. L'empresari hoteler Conrad Hilton va ser el primer home amb qui Liz Taylor va decidir casar-se. Amb ell, va celebrar la seva boda més tradicional; un estil que va anar oblidant amb el pas dels anys i amb la seva llarga experiència en casaments. La protagonista de La gata sobre la teulada de zinc calenta i musa de Hollywood, ha signat els papers amb 8 marits diferents. L'últim cop, amb l'obrer de la construcció Larry Fortensky, l'any 1991 al ranxo de Neverland, propietat de Michael Jackson.

stats