SOCIETAT
Societat 08/05/2012

Una empresa anuncia un curs per ser prostituta

Ofereix formació "teòrica i pràctica". El nombre de classes és opcional segons les necessitats de l'alumna i el preu està al voltant dels 100 euros

Ara
1 min
La targeta de l'empresa, que ha publicat 'Las Provincias'

Barcelona"Treballa ja. Curs de prostitució professional". Una empresa de València ofereix cursos per ser prostituta professional a un preu assequible, discreció màxima i garantia quasi total d'aconseguir un lloc de feina en finalitzar, segons publica 'Las Provincias'.

El curs ofereix formació "teòrica i pràctica", ja que, segons destaca l'empresa, per entrar al negoci del sexe és molt important conèixer la seva historia, com ha evolucionat amb el pas dels anys, els diners i els ingressos que genera i la legislació relacionada.

El nombre de classes és opcional segons les necessitats de l'alumne i el preu està al voltant dels 100 euros. Si l'alumne és aplicat, se li oferirà la seva primera feina: fer de 'professor' a la mateixa escola. L'empresa assegura que després del curs els alumnes tindran moltes oportunitats perquè "aquesta feina permet guanyar molts diners de manera ràpida i fàcil".

L'empresa està ultimant els preparatius per arrancar les classes i, de moment, ja s'hi han apuntat sis persones.

stats