L'empresonat per violar tres vegades una dona la va lligar de mans i peus al llit i la va amenaçar amb una pistola

El jutge destaca que la negativa de la víctima a mantenir relacions va ser "rotunda"

La va pegar a la cara, la va lligar de mans i peus al llit, la va amenaçar amb una pistola i la va violar tres vegades. És el relat que fa el jutge dels fets que han portat a presó l'home detingut per haver segrestar i agredit sexualment una dona a qui coneixia d'abans en una barraca d'un hort del nucli d'Hostalets de Llers, en un escrit al qual ha tingut accés l'ARA. L'home va ingressar provisionalment a la presó per aquests fets divendres, després de la resolució del magistrat.

Segons l'escrit del jutge, el detingut va acabar abandonant la dona lligada a la barraca. Ella es va poder alliberar de les cordes i un veí de la zona la va auxiliar i va alertar els Mossos d'Esquadra. Poc després que la policia rebés l'avís, el presumpte agressor es va presentar a la comissaria de Figueres i va assegurar que havia mantingut relacions consentides amb la víctima i que la dona havia caigut i s'havia fet mal tota sola. El jutge destaca les "incoherències" en el relat de l'home i dona tota la credibilitat al testimoni de la víctima, de qui destaca la seva negativa "rotunda i clara" a mantenir relacions sexuals amb l'empresonat. 

El jutge ha tingut en compte la gravetat dels fets i el risc de fuga del detingut, que vivia a Figueres juntament amb la dona i els fills, però no consta que tingui feina ni cap tipus d'ingrés econòmic. El magistrat atribueix a l'home un delicte de detenció il·legal, amenaces, lesions, tres d'agressió sexual consumada i un altre d'intent d'agressió sexual amb l'agreujant d'un tracte vexatori i degradant, subratlla.