Societat 09/12/2013

Enrique Bañuelos s'estalviarà comparèixer al Parlament per parlar de BCN World

El representant de Veremonte serà el conseller delegat, Xavier Adserà. Els grups polítics han reduït la llista de compareixents de 91 persones a només 29, per a la segona setmana de gener

Albert Solé
1 min

BarcelonaLa comissió d'Economia del Parlament de Catalunya ja ha tancat la llista definitiva de compareixences per la tramitació de la llei que ha de permetre la construcció de BCN World (llei de Centres Recreatius i Turístics), entre els quals no hi serà Enrique Bañuelos, l'empresari valencià màxim responsable de l'empresa Veremonte.

El 13 de novembre aquesta comissió va votar una primera llista de 91 peticions de compareixences de tots els grups polítics del Parlament, i la va reduir a 65 noms, entre els que hi havia, per part de Veremonte, tant Bañuelos com el conseller delegat, Xavier Adserà. Com que seguia sent massa llarga, i els portaveus es van comprometre a reduir la llista a només una persona per cada entitat o organisme.

Al final només compareixeran 29 persones, i Enrique Bañuelos no hi és. Qui sí que haurà d'anar al Parlament seran els alcaldes de les poblacions afectades per Barcelona World, representants dels sector turístic, empresarial i sindical de Tarragona, a més d'un expert en blanqueig de capitals i un representant de la plataforma Aturem Barcelona World.

Aquestes compareixences, que es faran la segona quinzena de gener, seran el pas previ a la presentació de les esmenes parcials a la llei de Centres Recreatius i Turístics.

stats