Un mosso fora de servei enxampa a Terrassa un home que transportava 188 quilos d'haixix

Els cos de policia també ha detingut a Figueres un jove francès amb 23 quilos d'aquesta droga al cotxe

Un mosso fora de servei de Terrassa ha aconseguit enxampar un home, de 32 anys, nacionalitat marroquina i veí de Gavà, que portava 188 quilos d'haixix amagats en fardells dins del cotxe. Els fets van passar el 30 de juny a les tres de la tarda quan l'agent va veure dos homes que, amb actitud vigilant, accedien a l'interior d'un aparcament comunitari. El mosso els va seguir i, en el moment en què es va identificar, un dels dos homes va aconseguir fugir del lloc. No obstant això, el policia va aconseguir atrapar un dels individus, i a l'interior del vehicle que utilitzaven hi va localitzar 188 quilos d'haixix, que estarien valorats en 287.000 euros. El detingut ja ha ingressat a la presó.

Els fets van passar al voltant de les tres de la tarda quan l'agent de la unitat d'investigació de la comissaria de Terrassa –que estava fora de servei– va veure dos homes que accedien a l'interior d'un aparcament comunitari d'un edifici d'habitatges al barri de Can Roca. L'actitud vigilant d'aquests dos homes va aixecar les sospites de l'agent. El mosso va decidir seguir-los i va accedir a les instal·lacions. L'agent va localitzar tots dos homes a una planta soterrània, dins d'un vehicle. Va ser llavors quan el mosso s'hi va acostar i es va identificar. De sobte, un dels dos homes va sortir corrents del vehicle, però l'agent no el va poder atrapar. En canvi, sí que va aconseguir retenir l'altre. Tot seguit, l'agent va alertar altres membres del cos de policia, que es van personar a l'aparcament. Els agents van registrar el vehicle, i a dins hi van localitzar uns quants fardells que contenien 188 quilos d'haixix. Una quantitat de droga que en el mercat negre estaria valorada en 287.000 euros. Aquest és el tercer decomís d'haixix de grans dimensions que es du a terme en els darrers mesos a Terrassa.

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra han enxampat a Figueres un jove, de 21 anys, de nacionalitat francesa i amb domicili desconegut, per un delicte contra la salut pública. Els fets van passar el 30 de juny, cap a quarts de dotze de la nit, quan una dotació de mossos de paisà que patrullava per Figueres va veure un turisme que anava a fer un canvi de sentit en un lloc prohibit. Els agents van seguir el vehicle i el van aturar a la N-II. En acostar-se al cotxe, els agents van detectar una forta olor d'haixix. Durant l'escorcoll, els agents van trobar 52 bosses precintades que contenien 23 quilos d'haixix. Una droga que estaria valorada en uns 15.079 euros. El detingut ja ha ingressat a la presó.