Successos
Societat 06/11/2011

Una esllavissada de terra obliga a tallar un dels accessos a Girona

El despreniment s'ha produït a l'extrem del carrer Emili Grahit, a l'altura del Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Acn
1 min
Imatge de l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, que ha visitat l'esllavissada del carrer Emili Grahit. / NEREA GUISASOLA / ACN

GironaUna esllavissada de terra ha obligat a tallar aquest diumenge al migdia un dels accessos a la ciutat de Girona. Concretament, el despreniment s'ha produït a l'extrem del carrer Emili Grahit, a l'altura del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, al barri de la Creueta.

La Policia Municipal ha rebut l'avís de l'incident a les 10.39 hores i, immediatament, s'ha alertat els Bombers de la Generalitat que, en arribar al lloc, s'han fet càrrec de la neteja de la via. L'esllavissada no ha causat cap dany personal però encara obliga a tallar la via en prevenció de possibles noves esllavissades. L'Ajuntament informa que el tall és de durada indefinida fins que un tècnic pugui garantir la seguretat.

El lloc on s'ha produït l'incident és un punt d'entrada i sortida de la ciutat, per la qual cosa s'han habilitat desviaments a la zona de la Creueta, en concret a la rotonda del Parc i també al carrer Ullastret.

stats