Societat 13/03/2012

Els veïns esperen votar un centenar de propostes sobre el futur de la Rambla de Barcelona

La consulta ciutadana sobre el futur d'aquesta artèria es realitzarà els dies 22 i 23 d'abril i avaluarà aspectes com la morfologia o la seguretat, entre d'altres

Ara
1 min

BarcelonaL'assemblea veïnal per una Rambla Democràtica espera recollir un centenar de propostes sobre el futur del popular passeig barceloní per sotmetre a votació en la consulta popular que se celebrarà el diumenge 22 d'abril i dilluns 23, durant la diada de Sant Jordi.

L'assemblea ha presentat avui en roda de premsa la composició de la comissió d'avaluació de la consulta, que ahir es va reunir per primera vegada i va iniciar l'estudi de les primeres 49 propostes rebudes, 42 sobre la Rambla i 7 que es refereixen a qüestions que traspassen aquest àmbit. El secretari de la comissió, Eduard Elias, ha considerat que el 23 de març, límit per presentar propostes, que la xifra "es pot doblar" i arribar al centenar.

Davant la previsió que les propostes puguin superar el centenar, Elias ha explicat que s'agruparan per categories per fer més fàcil la votació. En la roda de premsa també s'ha donat a conèixer un "anònim" titulat 'Ja és primavera a la Rambla', dirigit a la regidora de Ciutat Vella, Mercè Homs, que han rebut durant el procés de recollida de propostes i que, segons Elias, recull l'"actitud" de bona part dels promotors de la consulta.

En l'"anònim" es denuncien les molèsties que causen als veïns en horari nocturn la prostitució, el tràfic de drogues, les activitats delictives i l'activitat de saltimbanquis, estàtues humanes i borratxos a la Rambla.

stats