SOCIETAT
Societat 08/01/2012

Moren dos catalans en un accident de muntanya a la Catalunya del Nord

Les dues víctimes són dos homes de 45 i 24 anys, de Sallent i Sant Joan de Vilatorrada. Una dona de Manresa de 42 anys està ferida greu. Estaven fent esquí de fons fora pistes a l'estació de Formiguera

Acn
1 min

FormigueraDos homes catalans, de 43 i 24 anys, han mort en un accident de muntanya a l'estació d'esquí nòrdic de la Formiguera, a la comarca del Capcir de la Catalunya del Nord. Una dona que anava amb ells, de 42 anys i veïna de Manresa, ha quedat ferida i està ingressada en un centre sanitari de Perpinyà.

Les víctimes mortals són de Sant Joan de Vilatorrada i Sallent (Bages), segons fonts del Govern.

Protecció Civil, a través del Cecat i els Mossos d'Esquadra, fa gestions amb les autoritats franceses i el govern espanyol per fer seguiment del cas. No consta que els implicats en l'accident fossin pare, mare i fill.

El diari L'Indépendant informa que anaven amb un grup de cinc esquiadors fora de les pistes. Les tres persones implicades en l'accident han anat a parar a un corredor de gel, segons informa el diari francès, que afegeix que els dos homes han mort en xocar contra dos arbres.

Els dos altres membres del grup, segons publica la versió digital de L'Indépendant, han anat a buscar socors a l'estació d'esquí. Fins al lloc dels fets, a la vall de Galb, s'hi ha desplaçat un helicòpter.

stats