Societat 20/09/2011

Una dona estafa 310 homes que volien convertir-se en gigolós

Els prometia ingressar altes sumes de diners però primer els feia pagar una quota d'accés a la seva inexistent empresa de gestió de cites

Redacció
1 min

BarcelonaUna senyora de Fuengitola i una altra d'Arroyo de la Miel han sigut detingudes per un presumpte delicte d'estafa continuada i estesa arreu del territori de l'Estat. Es dedicaven a contractar publicitat en diaris de tirada estatal en què oferien elevades remuneracions a homes que volguessin mantenir relacions sexuals amb dones d'alt poder adquisitiu.

Tot i això, els candidats a gigolós d'alt rang havien de pagar una quota per ingressar a l'empresa que, suposadament, els gestionaria les cites amb les riques senyores amb les quals havien de mantenir relacions íntimes.

Passat el temps, els homes estafats veien com no els trucaven mai per practicar sexe amb cap senyora, cosa que va portar-ne alguns a denunciar la situació que estaven vivint. Concretament, aquestes denúncies van partir de Barcelona, Madrid, Santander i Ourense, cosa que va despertar el record de la policia sobre una dona que ja havia sigut detinguda dues vegades anteriorment per casos similars.

Tot i que la quantitat que pagava cada candidat a gigoló era diferent, es calcula que la suposada proxeneta fictícia va recaptar amb aquests mètodes una suma aproximada de 124.000 euros. L'altra dona detinguda es dedicava presumptament a administrar les empreses que la primera feia servir per estafar els candidats a prostituts.

stats