Publicitat
Publicitat

L'únic dia amb risc de ruixats d'aquesta setmana serà el divendres

Dos mesos sense pluja però embassaments plens

Tot seguirà igual fins dijous però el cap de setmana serà dels més freds d'aquest hivern

Les boires i núvols baixos tornen a escampar-se aquest matí per moltes comarques interiors, i fins a mig matí mantindran l'ambient fred i humit en aquest sector. Avui el cel també serà mig ennuvolat en punts del sud de la Costa Brava, del Maresme i de l'entorn de Barcelona. No farà gaire fred però en general el migdia no serà tan suau com els anteriors, especialment en aquests sectors on els núvols s'hi aniran passejant a estones. La tramuntana continuarà bufant tot el dia a l'Alt Empordà i al Rosselló amb cops de més de 50 km/h, i el vent, en canvi, anirà perdent força al sud.

Ni demà ni dijous hi haurà canvis en el temps: sol, boires, i en tot cas temperatures una mica més baixes, especialment a primera hora. Divendres serà l'únic dia de la setmana amb risc de xàfecs, ara per ara tot fa pensar que no plourà de forma extensa, i que com ja va passar amb l'última borrasca, serà sobretot a l'Ebre i al País Valencià on hi plourà amb certes ganes. La gran novetat del cap de setmana serà l'ambient de ple hivern, les temperatures cauran uns 5 graus i serà un dels caps de setmana més freds d'aquest hivern més aviat suau.

Algunes comarques interiors fa ja més de dos mesos que no reben pluja, i en conjunt les quantitats acumulades des de finals de novembre són molt minses, tot i així els embassaments de les conques internes estan plens en un 88% de la seva capacitat, les pluges de l'estiu i les de novembre han fet que els nivells de l'aigua emmagatzemada es mantinguin molt alts tot i l'hivern sec. Per posar alguns exemples la Baells està al 92%, Sau al 91% i Susqueda al 88%. El període sec podria allargar-se més, tot i els ruixats previstos per divendres, la dinàmica del temps no fa pensar en cap tongada de pluges serioses i extenses en els pròxims 10 dies.


Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT