Societat 29/08/2011

La COM estrena temporada amb canvis al migdia

Albert Castellví Roca
1 min
Foto de família dels presentadors de la nova temporada de COMRàdio, que avui mateix ja aixeca el teló.

Barcelona.COMRàdio s'avança a la resta d'emissores i avui ja posa en marxa la temporada 2011-2012, que presenta diverses novetats al migdia, entre les 12.00 i les 16.00. Jordi Duran seguirà presentant El dia a la COM de 7.00 a 12.00, però la segona part del programa, que conduïa fins a les 14.00 Albert Vico, desapareix i deixa lloc a dos nous programes: La cuina de carbó , un espai de gastronomia presentat per la cuinera Mireia Carbó, i Mas esports , amb Sergi Mas, que mantindrà la combinació d'actualitat esportiva i bon humor del Què has dinat? , però ara a l'hora del vermut.

Després de l'informatiu del migdia s'afegeix mitja hora d'esports, i a partir de les 15.00 Albert Vico es posarà al davant del concurs Sí o sí , que ja ha funcionat durant l'estiu.

La resta de la graella es manté intacta: a la tarda, Extraradi amb Olga Vallejo; al vespre, Ramon Company i el Tots x tots ; i, de matinada, Ivan Llensa i David Gelonch al capdavant del COM Llevar-se . Els caps de setmana, música i esports compartiran espai amb programes com Amunt i avall , Maneres de viure i Eureka!

stats