Societat 24/02/2012

Els estudiants es manifesten davant les cases de Camps i Barberà a València

Les protestes dels escolars es van traslladar ahir als domicilis de l'expresident valencià i de l'alcaldessa. En cap cas hi va haver incidents

Efe
1 min
Estudiants concentrats davant la conselleria d'Educació

ValènciaLes protestes dels estudiants a la ciutat de València es van acabar aquest dijous a la nit davant els domicilis de l'expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps i de l'alcaldessa de València, Rita Barberà. "Camps, aquest és el jurat popular" o "Rita, al tribunal", és el que van cridar els manifestants.

En els dos casos, els alumnes van tallar els carrers de la rodalia i es van trobar una desena de policies que custodiaven les cases dels líders populars, però no hi va haver incidents.

Els manifestants es van congregar davant de l'institut Lluís Vives, on un grup més reduït va intentar tallar el trànsit del carrer Xàtiva. Després van seguir el recorregut habitual de les seves protestes. Primer van fer una asseguda sota el balcó de l'Ajuntament per cridar "Els delinqüents són allà dalt" i reivindicar les mateixes peticions que els dies anteriors.

stats