Societat 07/09/2012

Esperanza Aguirre felicita Artur Mas pel projecte Barcelona World, que suposa "una inversió molt important a Espanya"

El govern de Madrid no creu que l'oferta del projecte de Tarragona influeixi en els plans d'Adelson

Acn
1 min

MadridLa presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha felicitat aquest divendres Artur Mas pel projecte Barcelona World, que suposarà una "inversió molt important a Espanya". Aguirre assegura que "s'alegra" que es dugui a terme el projecte, que suposarà una inversió "de 4.000 milions" a Tarragona, prop de Port Aventura. "Crec que és quelcom molt important per a Tarragona, per a tot Catalunya i per a Espanya", ha dit abans de recordar que ella sempre ha defensat que la inversió d'Eurovegas vagi a parar a l'Estat "i no passi com amb Eurodisney", que va acabar a París.

Aguirre ha fet aquestes manifestacions davant les preguntes dels periodistes en un acte de presentació d'una exposició finançada per la Comunitat de Madrid poc després que el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, hagi anunciat el nou projecte Barcelona-World, que ha de permetre crear 20.000 llocs de treball.

La presidenta no ha volgut fer referència a la possibilitat que l'oferta de joc dels nous complexos que s'instal·laran a Tarragona pugui alterar els plans del magnat Sheldon Adelson. Fonts del seu executiu han apuntat que no creuen que el projecte català interfereixi en Eurovegas. "Si no es fa [Eurovegas], no serà per competència, sinó per problemes de finançament", han assegurat.

Malgrat que aquesta setmana va dir que tenia una "intuïció positiva" pel que fa a l'esperat anunci d'Eurovegas, Aguirre ha dit que en aquests moments "estem com estàvem", perquè "els que havien de prendre la decisió encara no l'han pres".

stats