SOCIETAT
Societat 02/04/2012

Mas diu que Catalunya "potser té una mica més de possibilitats" d'acollir l'Eurovegas que abans de la reunió amb Adelson

El president admet, però, que Madrid encara va per davant en la negociació

Ara
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, creu que Catalunya té "les mateixes possibilitats o potser una mica més" d'acollir el macrocomplex d'oci i casinos Eurovegas que abans de la reunió d'aquest cap de setmana amb el magnat Sheldon Adelson. Això sí, les possibilitats, segons Mas, "són menys que les de Madrid".

"Aquests darrers mesos s'ha fet molta feina. Estem més a prop de l'equilibri amb Madrid que no pas fa unes setmanes", ha dit Mas durant l'anunci del Premi Internacional Catalunya 2012 al Palau de la Generalitat.

"Farem tot el que estigui en la nostra mà per intentar atreure aquesta macroinversió, que va en la línia del lideratge turístic", ha recordat Mas.

El president de la Generalitat ha evitat entrar en els detalls de la negociació. "La negociació s'ha de fer amb una certa discreció perquè pugui ser eficaç", ha dit.

El conseller de Territori, Lluís Recoder, ha dit després de la reunió que les opcions de Catalunya són de menys d'un 5 sobre 10. Adelson reclama poder construir gratacels de 50 pisos, cosa que no és possible a prop de l'aeroport del Prat.

stats