EUROVEGAS
Societat 23/05/2012

Adelson ajorna fins al juliol la decisió sobre on s'instal·larà Eurovegas, segons 'El Periódico'

Segons publica el diari 'El Periódico', la modificació del calendari permetrà al magnat nord-americà Sheldon Adelson seguir amb les negociacions tant amb Barcelona com amb Madrid

Ara
1 min
Sheldon Adelson, propietari de Las Vegas Sands Corporation, en una roda de premsa a Macau en un dels seus últims viatges.

BarcelonaMadrid o Barcelona? La decisió sobre on s'instal·larà Eurovegas, que s'havia de conèixer en els propers dies, encara s'endarrerirà dos mesos més. Segons publica aquest dimecres 'El Periódico', els representants de Sheldon Adelson han comunicat a la Generalitat que fins al juliol no decidiran la ubicació del complex d'oci i hoteler.

L'ajornament respon a motius empresarials i permet a Adelson continuar amb les negociacions tant amb Madrid com amb Barcelona. De fet, representants del consell d'administració de Las Vegas Sands Corporation visitaran les dues ciutats a finals de juny, probablement entre el 24 i el 26 de juny. Aquest canvi també deixa en suspens el viatge que la delegació catalana havia de fer en els propers dies a Las Vegas per presentar el seu projecte. I, sobretot, dóna oxigen al Govern per acabar de perfilar una proposta definitiva que encaixi Eurovegas en el territori.

stats