Societat 04/06/2011

L'exlíder d'Unió de Pagesos desaparegut ha tornat a casa seva

Josep Puigpelat ha tornat a casa sa i estalvi després d'estar desaparegut des de dimarts a la tarda. Sembla que hauria desaparegut voluntàriament i que no hauria patit cap accident.

Agències
1 min

BarcelonaL'exlíder d'Unió de Pagesos, Josep Puigpelat, que va desaparèixer dimarts passat ha tornat aquesta matinada a casa seva en bones condicions de salut. Segons els Mossos d'Esquadra tot indica que havia marxat de forma voluntària i per tant es confirma que no havia patit cap accident. Algunes fonts apunten que els motius de la fuga podrien tenir un mòbil econòmic, pels problemes que té la cooperativa que presideix a Calaf (Anoia). Puigpelat va desaparèixer dimarts al Solsonès, on viu. A dos quarts de 7 de la tarda va marxar per reunir-se amb l'assemblea de socis de la cooperativa. Aquest divendres ja es va saber que Puigpelat estava viu i bé de salut perquè havia passat dues nits en una fonda de Gombrén (Ripollès), segons van confirmar els propietaris de l'establiment. En tot cas però, no es va poder contactar amb el desaparegut.

Amb aquesta informació els Mossos d'Esquadra van suspendre la recerca, fins que aquest dissabte s'ha sabut que havia aparegut, de matinada a la seva casa de la Molsosa (Solsonès) on Mossos, Agents Rurals i veïns del poble l'han buscat durant tota la setmana. Josep Puigpelat té 51 anys i va ser el coordinador d'Unió de Pagesos a Lleida, entre altres càrrecs que ha tingut al sindicat.

stats